Maaltijden
Catering
Gelderse schijf met vleesjus en sperziebonen met gekookte aardappelen
Kip/champignonragout met Mexicomix en witte rijst
Pompoencurry / Cashewnoten en gebakken aardappelen
Runderstooflap, vleesjus met Bloemkool/bechamelsaus en smeuïge aardappelpuree
Erwtensoep met roggebrood en spek
Vega schnitzel, vega jus met spinazie en gekookte aardappelen
Speklapje, vleesjus met Stamppot Witte bonen/Snijbonen
Kalfsgehaktbal met vleesjus en spruiten met gekookte aardappelen
Vega worst, vega jus en Stamppot Witte bonen/Snijbonen
Procureurslapje, vleesjus met bietjes en gekookte aardappelen
Kipstoofschotel met pruimen en witte kool met smeuïge aardappelpuree
Gebakken Brie, vega jus met bietjes en gekookte aardappelen
Kipdijfilet met vleesjus en broccoli/kaassaus en gekookte aardappelen
Vrijdag Visdag!
Groente omelet, Champignonsaus met worteltjes en gebakken aardappelen (V)
Gehaktbal met vleesjus en tuinbonen met smeuïge aardappelpuree
Mihoenschotel, Satésaus en kroepoek
Vega Mihoenschotel, Satésausmet kroepoek
Zachtgegaarde procureur, vleesjus met gestoofde Witlof en aardappelschotel
Opgemaakte Zalmsalade met brood en kruidenboter
Vega Bloemkool/kaasburger, Kerriesaus met gemengde groente en gebakken aardappelen (V)