Hoe het werkt

Bestellen bij Fresh Food Apeldoorn is eenvoudig en veilig

Meld je eenvoudig aan voor onze maaltijdservice in Apeldoorn. Wij verzorgen tafeltje dekje warme maaltijden en koude maaltijden in Apeldoorn en daarbuiten. Aanmelden gaat eenvoudig door het invullen van ons aanmeldformulier of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice.

 • Stap 1: Aanmelden

  Het aanmelden voor onze maaltijdservice is heel gemakkelijk. Door het invullen van ons aanmeldformulier bent u al klant bij ons. Wij zijn geen abonnementsdienst, indien u een bestelling plaatst ontvangt u van ons gezonde en verse maaltijden, geeft u geen keuze door dan ontvangt u ook niks.

 • Stap 2: Bestellen

  Zowel de warme maaltijden als onze kant en klaar koude maaltijden worden wekelijks uitgebreid met nieuwe weekmenu's. Maak zelf eenvoudig een keuze uit de verschillende maaltijden. Dit kan bij voorkeur online via onze webshop of voor degene waarbij de online omgeving niet voldoende vertrouwd is op papier. U geeft uw ingevulde menulijst gemakkelijk mee aan uw vaste bezorger en wij regelen de rest.

 • Stap 3: Bereiding

  Nadat we uw maaltijd keuze hebben ontvangen en deze zijn verwerkt door onze menu-administratie gaan onze koks aan de slag. Er wordt gekookt met verse producten van onze lokale leveranciers. Op ambachtelijke wijze bereiden we de maaltijden zo puur mogelijk, dit houdt in zonder kunstmatige toevoegingen. Na de bereiding wordt de maaltijden geportioneerd op een porseleinen bord of in een duurzame verpakking.

 • Stap 4: Bezorging

  Wij bezorgen de warme maaltijden dagelijks tussen 16:30 & 18:00 uur bij u thuis. In het weekend en op feestdagen is dit tussen 11.30 en 13.00 uur. De koude maaltijden bezorgen wij enkel op maandag, woensdag en vrijdag tussen 08:30 uur & 11:00 uur of tussen 13:30 & 16:00 uur.

 • Stap 5: Betaling

  Aan het eind van de maand ontvangt u van ons een verzamelfactuur. Hierop geven wij aan hoeveel maaltijden er zijn afgenomen. De rekening kan op twee manieren worden voldaan, door een handmatige overschrijving of door ons eenmalig een machtiging af te geven zodat wij het van uw rekening mogen incasseren. Wilt u gebruik maken van deze laatste optie vul dan op het aanmeldformulier uw bankgegevens in en voorzie dit van een geldige handtekening.

Menu