Verse producten. <span class="text-primary">Echt bereid met liefde.</span>

Verse producten. Echt bereid met liefde.

Door regionaal te blijven opereren zijn we in staat om aan bijna alle wensen van onze klanten te voldoen. Of dit nu gaat over warme of gekoelde maaltijden, catering voor bedrijven of particulieren of grote events.

Over Fresh Food Apeldoorn

Verse streekproducten, verse bereidingen, persoonlijke aandacht en een goede dosis jonge ondernemersgeest vormen de basis van Fresh Food Apeldoorn. Dit Apeldoornse familiebedrijf maakt de laatste jaren een enorme ontwikkelingen mee. Eind 2019 werd de intrek genomen in een compleet nieuwe moderne keuken aan de Hoenderparkweg. Volledig ingericht om ook in de toekomst van het bedrijf de kernwaarden waar te blijven maken. 

 

“Met Fresh Food Apeldoorn wil ik terug naar waar het allemaal om draait.. de gast, het product, de beleving
door Erik-Jan Brummel

Maaltijd van de dag Gelderse schijf, vleesjus met witlof ham/kaassaus en gekookte aardappelen

Gelderse schijf, vleesjus met witlof ham/kaassaus en gekookte aardappelen

Gelderse schijf, vleesjus met witlof met ham & kaassaus en gekookte aardappelen

Alle maaltijden

Onze kernwaarden

  • Ambachtelijke bereidingen

    In onze modern ingerichte keuken bereiden de koks van Fresh Food Apeldoorn dagelijks alles vers. Gebak, bouillons, soepen, sauzen, salades en meer.

  • Het gebruik van verse producten

    Door intensief samen te werken met onze lokale versleveranciers zijn we in staat om op authentieke wijze de lekkerste gerechten te bereiden, het hele jaar door.

  • De klant voorop stellen

    Persoonlijk contact met onze klanten, of het gaat om maaltijden, een schaal hapjes of grote events. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Menu