Bezorging en betaling

Bezorging

Wanneer we de keuze voor de maaltijden hebben ontvangen gaan onze koks aan de slag met het bereiden van de smakelijke gerechten. Wanneer deze op ambachtelijke wijze zijn bereid en op de goede manier zijn verpakt gaan onze servicemedewerkers op pad. Wij maken geen gebruik van gewone chauffeurs, wij hebben betrokken servicemedewerkers in dienst. Mensen met een passie voor de doelgroep, welke service verlenen in het bloed zit.  

Betaling

De betaling kan bij ons op twee manieren gebeuren. Aan het begin van de nieuwe maand ontvangt u van ons een verzamelfactuur waar al uw bestelling netjes op staan vermeld. U kunt er voor kiezen om de factuur zelfstandig aan ons over te maken of u kunt ons eenmalig machtigen om het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen na factuur van uw rekening af te schrijven.

Vragen of klachten?

Uiteraard doen wij onze uiterste best om het u zo goed mogelijk naar het zin te maken en de gerechten u te laten smaken. Maar wat wij doen is ook mensen werk en daar gaat wel eens iets mis. Voelt u zich des ondanks niet bezwaard om ons hiervan op de hoogte te stellen. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

Heeft u aanvullende vragen of wilt u een informatiebrochure van ons ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op

Menu