Maaltijden
Catering
Een Indisch vleesgerecht met diverse specerijen en zacht gegaard rundvlees.
Kalfsragout met Spruitjes en smeuïge Aardappelpuree
Gestoofde Vis, Dillesaus met Parijse Worteltjes en smeuïge aardappelpuree
Karbonade, vleesjus met Bloemkool en gekookte aardappelen
Boerengroente omelet, Tomatensaus met Spinazie en gekookte Aardappelen
Stamppot andijvie met spekjes en een gehaktbal met vleesjus
Kipfilet, vleesjus met Rode Kool/Appel en gekookte aardappelen
Kipfilet, vleesjus met gestoofde Witlof en gekookte Aardappelen
Kipdijfilet, vleesjus met Macedoine en gekookte Aardappelen
Aubergineschotel, vega jus met Bloemkool en gebakken aardappelen (V)
Gebakken Champignons, vega jus met gemengde groente en gekookte aardappelen (V)
Vega Groente Omelet, Vega Jus met Sperziebonen en gebakken aardappelen (V)