Maaltijden
Catering
Runderlapje met vleesjus en sperziebonen met gekookte aardappelen
Pilav met Kip/Perzik en Gekookte Rijst
Vega Falafel, Tomatensaus met Spinazie en gekookte aardappelen
Boerengehaktbal met vleesjus en witlof ham&kaas en gekookte aardappelen
Macaroni bolognese met een gebakken ei en een frisse komkommersalade
Vegetarische macaronischotel met een gebakken ei en frisse komkommersalade
Hamburger/gebakken uitjes met jus en Mexico groenten met gekookte aardappelen
Veluwse kruudmoes met stroop
Quinoaburger met pepersaus en worteltjes met smeuïge aardappelpuree
Kipfilet met vleesjus en bloemkool/bechamelsaus met gekookte aardappelen
Gehaktballetjes in satesaus met Nasi Goreng
Tjap Tjoy met Nasi Goreng
Sukadelapje met vleesjus en koolrabi met gekookte aardappelen
Vrijdag Visdag!
Vegetarische schnitzel met vega jus en frisse gemengde sla met gebakken kriel
Kipgehaktbal met vleesjus en snijbonen met gekookte aardappelen
Risotto met kipreepjes / spinazie
Vega Risotto met venkel en courgette
Procureurlapje, vleesjus met Roerbakgroentes en gekookte aardappelen
Opgemaakte Huzarensalade met brood en kruidenboter
Tortellini met spinazie, champignonsaus en een frisse tomaat/feta salade