Maaltijden
Catering
Een Indisch vleesgerecht met diverse specerijen en zacht gegaard rundvlees.
Runderlapje, vleesjus met vergeten groentes en gekookte aardappelen
Gebakken vis met remouladesaus en worteltjes/doperwten met krokant gebakken aardappelen
Wiener Schnitzel, appelcompote, gestoofde zuurkool en gebakken aardappelen.
Gelderse schijf met vleesjus en witlof met ham & kaas en gekookte aardappelen
Cordon blue met vleesjus en parijse worteltjes met gekookte aardappelen
Kip Tandoori, roerbakgroente en gele rijst
Opgemaakte kipsalade met brood en kruidenboter
Kipfilet met vleesjus en Bloemkool/Kerriesaus met aardappelpuree
Weer een heerlijk vegetarisch gerecht van onze koks.
Bietenburger, Champignonsaus met Broccoli en smeuïge aardappelpuree
Groenteburger, Uiensaus, Hollandse snijbonen en kruimig gekookte aardappelen