Onze maaltijden
Hertensukade, Portsaus, Andijvierolletje/Schinken, Stoofpeertje en een aardappeltaartje
Een heerlijke huisgemaakte Zalmsalade.
Gevulde Portabello, Andijvierolletje, Stoofpeertje en een aardappeltaartje (V)
Gevulde Kalfsborst, vleesjus met Spruitjes/amandelen, Stoofappeltjes en Rosevalaardappeltjes
Een heerlijke luxe opgemaakte Huzarensalade met Brood en Kruidenboter
Gevulde Rode Biet, Spruitjes/amandelen, Stoofappeltjes en Rosevalaardappeltjes (V)
Kipfilet, vleesjus met broccoli en gekookte aardappelen
Bruine bonensoep en Roggebrood / Spek
Vega Bruine bonensoep met een broodje kaas
Slavink, vleesjus met spinazie/ei en gekookte aardappelen
Risotto met kip en Champignons
Een heerlijk vegetarisch gerecht: Risotto met champignons
Vrijdag Visdag!
Schnitzel met vleesjus met Sperziebonen en aardappelpuree
Vega Schnitzel, vega jus met Broccoli en gekookte aardappelen (V)
Boerengehaktbal, vleesjus met Hollandse Groentemix en gekookte Aardappelen
Speklapje met vleesjus en stamppot spruitjes
Vega Rookworst met Vega jus en Stamppot Spruitjes
Rollade, Pepersaus met Roerbakgroentes en gebakken aardappelen
Coq au Vin ( kip in rode wijnsaus), Sperziebonen en gekookte aardappelen
Quorn au Vin ( Quorn in rode wijnsaus), Doperwtjes/Worteltjes en aardappelpuree