Maaltijden
Catering
Gelderse schijf met vleesjus en sperziebonen met gekookte aardappelen
Tikka massala, komkommersalade en gekookte rijst
Pompoencurry / Cashewnoten en gebakken aardappelen
Runderstooflap, vleesjus met Bloemkool/bechamelsaus en smeuïge aardappelpuree
Bruine bonensoep en Roggebrood / Spek
Vega schnitzel, vega jus met spinazie en gekookte aardappelen
Speklapje, vleesjus met Stamppot Witte bonen/Snijbonen
Huisgemaakte gehaktbal, vleesjus met spruitjes en gekookte aardappelen
Vega worst, vega jus en Stamppot Witte bonen/Snijbonen
Procureurslapje, vleesjus met vergeten groenten en gekookte aardappelen
Kipstoofschotel met pruimen met Rode kool en smeuïge aardappelpuree
Gebakken Brie, vega jus met Sperziebonen en gebakken aardappelen
Kipdijfilet met vleesjus en broccoli/kaassaus en gekookte aardappelen
Vrijdag Visdag!
Groente omelet, Champignonsaus met worteltjes en gebakken aardappelen (V)
Boerengehaktbal, vleesjus, tuinboontjes en aardappelpuree
Mihoenschotel, Satésaus en kroepoek
Vega Mihoenschotel, Satésausmet kroepoek
Zachtgegaarde procureur, vleesjus met gestoofde Witlof en aardappelschotel
Opgemaakte Zalmsalade met brood en kruidenboter
Vega Bloemkool/kaasburger, Kerriesaus met gemengde groente en gebakken aardappelen (V)