Maaltijden
Catering
Runderstooflap, vleesjus met bloemkool / bechamelsaus en aardappelpuree
Kalfsgehaktbal met vleesjus en spruiten met gekookte aardappelen
Gestoofde Vis, Hollandaisesaus met worteltjes/peterselie en aardappelpuree
Gelderse schijf, vleesjus met sperziebonen en gekookte aardappelen
Erwtensoep met roggebrood en spek
Boerenomelet met paprikasaus en spinazie met aardappelpuree
Mihoenschotel met kip en kroepoek
Gebakken kipdijfilet, vleesjus met Broccoli/Kaassaus en gekookte aardappelen
Kipstoofschotel met pruimen met Rode kool en smeuïge aardappelpuree
Vegetarische Pompoencurry met Cashewnoten en gekookte Rijst
Vega Schnitzel, Vega jus met Stamppot Witte bonen/Snijbonen
Bloemkool/kaasburger, Kerriesaus met gemengde groenten en aardappelschotel(v)